incasso bureau Bedrijfsnaam

Wij hebben Bedrijfsnaam voor u geselecteerd als het beste incasso bureau in Leiden

Wij zijn Het beste incasso bureau in Leiden met een cijfer van

7

Er zijn 3 reviews geschreven.

Weet zelf weinig van belasting en hoe ik dit moet aangeven, maar dit incasso bureau heeft mij heel goed geholpen en alles is nu op orde.

Goede service! kreeg gelijk een medewerker aan de telefoon i.p.v. van een callcenter. Ik als startende ondernemer heb hier onwijs veel aangehad.

Dankzij dit incasso bureau heb ik een goede credit check kunnen uitvoeren.Samen hebben wij een passend plan voor mijn klanten kunnen maken en heb veel minder last van wanbetalers.

Speciaal voor u

Wij weten hoe vervelend het is als een van uw klanten een wanbetaler is. Door middel van een creditcheck kunt u zien of uw klant wel kredietwaardig is en zal het aantal wanbetalers aanzienlijk verminderen.

Speciaal voor u als bezoeker van ‘de beste van’ bieden wij u 5 gratis credit checks aan.

Wat doet zo’n check voor u

Met onze Credit Check  krijgt u alle relevante informatie over de financiële conditie van uw relaties: de kredietscore, kredietlimiet, jaarverslagen van de afgelopen 3 jaar, informatie over bestuurders en informatie over verwachte betalingen. Overzichtelijk en altijd actueel. Kortom, met de CreditCheck kunt u goede afwegingen maken om de kans op wanbetaling te verkleinen. En dat is wel zo prettig zakendoen.


Contact Ga naar de website