Over Leiden

Vraag hier uw informatie aan en kom alles te weten over dit bedrijf

vlag_leidenLeiden is een gemeente met ongeveer 120.000 inwoners. Leiden heeft als bijnaam ‘Sleutelstad’, deze naam refereert naar de sleutel die op het stadswapen te vinden is. In Leiden staat de oudste universiteit die in Nederland te vinden is, deze is namelijk gebouwd in 1575. Niet alleen de oudste universiteit is een grote kenmerk van Leiden maar ook de rijke geschiedenis, oude binnenstad met grachten en hofjes maken LeidenĀ een begrip in heel Nederland en zelfs de wereld.

Leiden is gepositioneerd in het noorden van de provincie Zuid-Holland en ligt vrij dicht bij de kust.

Op de beste van Leiden presenten wij u de bedrijven in Leiden die wij classificeren als de beste van Leiden. Deze bedrijven in Leiden adviseren wij aan u om te gebruiken. Als u gebruik wilt maken van een van een bedrijven in Leidendie op de beste van Leiden staan dan kunt u gebruik maken van de exclusieve aanbieding die wij geregeld hebben voor u. Als u benieuwd bent wat voor bedrijven er te vinden zijn op de beste van Leiden dan kunt u een kijkje nemen op onze branches pagina.

Als u zelf ook uw bedrijf wilt classificeren als een beste bedrijf in Leiden, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U vult het contact formulier in en wij zullen contact met u opnemen, dit is uiteraard vrijblijvend.