Tattooshop Bedrijfsnaam

Wij hebben Bedrijfsnaam voor u geselecteerd als de beste Tattooshop in Leiden

Wij zijn De beste Tattooshop in Leiden met een cijfer van

7.1

Er zijn 7 reviews geschreven.

Ik ben in 1998 voor het eerst bij Rob binnen gestapt met een hele goede vriend die een tattoo liet zetten ,ik had toen nog geen tattoo maar wist toen gelijk dat als ik er 1 zou laten zetten dat dat bij Rob zou zijn . In 1999 heb ik mijn eerste laten zetten mijn overleden Herder van een foto en na 15 jaar staat deze er nog steeds geweldig op en mooi van kleur in middels heb ik er een paar en heeft hij er een voor mij ontworpen een zwaard op mijn rug met de sterrenbeelden van mijn dochters in de handvaten ,nu ga ik eerdaags weer als mijn zoon geboren is . Ik vertrouw alleen Rob aan mijn lijf toe want hij is een kunstenaar en kijk elke dag naar mijn kunstwerken op mijn lijf . Kortom een top artiest in zijn vak Gr. Johan van den Heuvel

Ik ben nu 14, en op me 15e mag ik tattoo gaan halen.. wat ik zeker ga doen.. en ik ben aan het zoeken voor de echte proffessioneelste tattoo zetter waar ik verzekerd van ben dat t prachtig word.
Wie weet de beste winkels in leiden/ oegstgeest/katwijk.

Gr.wesley

Heb een tattoo laten zetten door Rob, ben niet tevreden. Lijnwerk is heel slecht en scheef, als ik zijn facebook pagina beter had bekeken dan was ik hier nooit naar toe gegaan. Op zijn foto’s is duidelijk te zien dat er geen talent aanwezig is, in welke vorm dan ook. Stom van me maar heb er weer van geleerd.

Relaxte en aardige man, weet wat hij doet. We moesten even wachten en kregen daarom lekker thee. Zeer op de hygiene gesteld. En geeft advies over wat wel en niet goed is. Ik heb 2 tattoos bij hem gezet en een piercing. Een vakman en ik ben vaste klant!

Ik ga nooit meer naar een ander

Fantastische service! Een echte vakman. Na een goed gesprek mijn tatoeage laten zetten waar ik ontzettend trots op ben. Elke keer als ik voor de spiegel sta en mijn tatoeage weer zie verschijnt er een blij gezicht. Als je opzoek bent naar een tattoo shop in Leiden wil ik je deze tattooshop zeker aanraden.

Nu al weer een tijdje geleden een navelpiercing laten zetten. Leuke sfeer en de tattooshop is leuk ingericht.

15% korting

Als u via de beste van een tattoo laat zetten bij de beste tattooshop in Leiden dan krijgt u 15% korting op het totaal bedrag. Deze korting geldt tevens op het plaatsen van een piercing of andere aankopen in de tattooshop in Leiden.

Piercings Leiden

De 15% korting geldt ook op ons ruime assortiment piercings in Leiden. U kunt uiteraard vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze piercing shop te Leiden.

Bij de beste tattooshop in Leiden kunt u terecht voor:

  • Het laten zetten van een tattoo in Leiden
  • Piercing zetten Leiden
  • Uitgebreid assortiment piercings Leiden

En uiteraard voor een lekker bakje koffie.


Contact Ga naar de website